Påmelding

Åpnet høst 2018 og vår 2019 for påmelding

14.10.2017
12357614_126125237756349_231222387_n.jpg

Nå er det din tur! Uforpliktende påmelding til høsten 2018 og våren 2019 er i full gang. Du kan studere på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba, i Paris, i Barcelona og i England. Du kan velge mellom Ex.phil/Ex.fac med tilleggsfag, og som eneste leverandør kan du studere personlig trener på Bali og i Sydney. I Sydney og på Cuba kan du også starte eller ta en hel Bachelorgrad ved å være innrullert på et utenlandsuniversitet. Du får 30 studiepoeng ved bestått eksamen og du har rett på støtte fra Lånekassen i form av lån og stipend på alle våre studier.

I tillegg kan du nå også ta privatiststudier på Bali, i Paris, i Barcelona og i England. Her kan du ta påbygg til generell studiekompetanse, ta opp fag fra videregående med klasseromsundervisning på studiested med støtte fra Lånekassen.

MELD DEG PÅ UFORPLIKTENDE IDAG!


Gostudy har spesialisert seg på å levere totalpakker hvor fly, opphold og veiledning er inkludert på studiestedet du velger. Vi har dyktige forelesere med lang erfaring fra videregåendeskoler, universiteter og høgskoler i Norge.

Husk at:
- Støttet av Lånekassen
- 30 studiepoeng ved bestått eksamen
- Privatiststudier med støtte fra Lånekassen
- Totalpakker med fly, bosted og veiledning inkludert
- Høy faglig kvalitet
- Lav strykprosent
- God oppfølgning av norske ansatte på studiested

Eneste leverandør av Personlig trener studie på Bali og i Sydney
Vi er idag eneste aktør som er igjen på Bali med et komplett Personlig Trener studie. Dette gjøres i samarbeid med Udayana universitet og gir deg derfor 30 studiepoeng og rett på støtte fra Lånekassen i form av lån og stipend. Alt er tilrettelagt for at du skal få en personlig trener utdanning som du kan ta med tilbake til Norge og jobbe som PT. Du kan også studere Personlig Trener CrossFit North Head i Sydney. Faglig sett er det helt likt, men forelesninger og praktisk undervising foregår på CrossFit North Head.

Privatiststudier på Bali, i Paris, i Barcelona og i England
GoStudy VGS Privatist er skolen for deg som ønsker å ta fag som privatist. Istedet for å studere i Norge, eller kun over nett, har vi klasseromsundervisning på Bali med dedikerte, erfarne, norske lærere. Vi vil at du skal lykkes, for da lykkes vi. Fagene blir levert av VGS Privatist som har mer enn 10 års erfaring innen videregående undervisning.

GoStudy VGS Privatist tilbyr tett oppfølging av elevene under hele studieforløpet, og helt frem til eksamen. Vi fokuserer på små klasser og faglig sterke lærere. Gjennom semesteret har vi både eksamenstrening og prøveeksamen. På denne måten vil du være godt forberedt til din eksamen som privatist. Da man bor nært campus vil det være lett å få hjelp til lekser og andre faglige spørsmål.

Ex.phil og Ex.fac siden 1999
Ex.phil og Ex.fac er fag som er obligatorisk på mange universitets- og høgskolestudier i Norge. GoStudy har levert ex.phil og ex.fac studier over hele verden siden 1999. Vi har dyktige forelesere som veileder og forbereder deg godt til eksamen. Her blir det gitt norske forelesninger av norske kompetente forelesere mange års erfaring.

Hele eller deler av bachelorgraden i utlandet
Innen økonomi, ledelse og administrasjon kan du starte eller ta hele bachelorgraden din på velrenomerte ICMS i Sydney. International College of Management Sydney har fått flere priser og er virkelig ikke negativt å ha på CVen sin.

På Cuba kan du også ta hele bachelorgraden din på Universidad de la Habana. Her tilbyr vi fag innen spansk og latinamerikansk kultur. Du kan også her på lik linje med studier i Sydney ta deler av bachelorgraden din og ta med deg studiepoengene hjem til Norge. Du har også rett på full støtte fra Lånekassen som utenlandsstudent.

Om du har spørsmål om fagene, studiestedene, universitene vi samarbeider eller hva som helst annet ta kontakt med oss på telefon: 55 36 93 00 eller send oss en e-post på: post@gostudy.no. Du kan også kontakte oss på Facebook.

Tilbake
Chat med oss