Påmelding

Backpacking på Cuba

24.04.2015
oceanscuba.jpg

Det er også fullt mulig å få en smakebit av backpacker livet om man er student i utlandet. Studentene i Cuba hev sekken på ryggen og reiste rundt på Cuba en uke. Her fikk de muligheten til å  besøke flere byer som Trinidad og Cienfuego.

Det å backpacke på Cuba er en drøm for mange. Cuba er en fantastisk øy hvor det er temmelig enkelt å backpacke. Det er gode bussforbindelser mellom byene og om du tror det eller ei, de fleste bussene er som turistbusser i Norge med aircondition og gode seter. Noen av våre studenter besøkte byeb Trinidad hvor man får nesten følelsen av at Johhny Depp i Pirates of Caribbean skal komme gåene rundt neste hushjørnet. Trinidad var en by hvor sjørøvere i gammle dager oppbevarte tyvegodset og solgte varene videre. Byen er på UNESCOS liste of verneverdige historiske buer og er en vakker by med brostein og fargerike hus.

Studentene tok også turen videre til Cienfuego en by med arkitektur som gjenspeiler tiden når spanjolene koloniserte Cuba. På denne backbacker turen rundt på Cuba fikk både studenten tatt dykkerlappen, ridd hester, badet i vakkre fossefall med mer.

Om du vil se flere bilder og lese mer om muligheten for å backpacke mens du er student på Cuba, kan du les mer på studentbloggen.

Husk også at om du tenker å ta et semester i utlandet er alle studiene støttet av Lånekassen med lån og stipend. Studiene gir deg også 30 studiepoeng ved bestått eksamen som du kan bruke videre i en bachelor- og mastergrad.

Tilbake
Chat med oss