Påmelding

Et ekte karibisk paradis

07.04.2015
gostudy99-830157709889735048_300360481.jpg

Når man studerer i utlandet er muligheten til å utforske ukjente landskap og nye kulturer store. Og på det punktet er Cuba helt i tet.

Cuba har en lang historie men som vi også kjenner til i nyere tid. Drømmen om å reise til Cuba er det mange reiselystne som har og de fleste forbinner denne med gamle amerikanske biler, sigarer og cubansk rom. Men for den eventyr lystne har Cuba mye mer å tilby.

Med muligheten for å ta ett semester på Cuba kan vi love deg at dette ikke blir kjedelig. Å tvinne tommeltotter er ikke et kjent begrep for studenter på Cuba. En populær utflukt de fleste av våre studenter er med på er turen til Varadero hvor man bor på 5 stjernes hotell, selvfølgelig all inclusive med mat og drikke, tilgang til egen strand og hvor flere også velger å hoppe i fallskjerm. Det skal også nevnes at Varadero er kjent for sine vakre hvite strender og blått hav så lang øyet kan se. Her finner du et ekte karibisk paradis.

Du kan lese og se bilder fra den fantastiske turen studentene har til Varadero på Studentbloggen.

Husk også at om du tenker å ta et semester i utlandet er alle studiene støttet av Lånekassen med lån og stipend. Studiene gir deg også 30 studiepoeng ved bestått eksamen som du kan bruke videre i en bachelor- og mastergrad.Tilbake
Chat med oss