Påmelding

Infomøte: Studere på et Australsk universitet

28.04.2015
roadshowNETT.jpg

International College of Management, Sydney (ICMS) kommer til Norge i juni, og vil i den forbindelse ha et “Summer Road Show” med infomøter både i Bergen, Stavanger, Oslo, Nesna og Trondheim. Her får du høre mer om mulighetene du har ved å være innrullert som student ved ICMS i Sydney via GoStudy Academics.

Fra høsten 2015 er det mulig å være fulltidsstudent ved ICMS gjennom GoStudy Academics, enten for ett eller flere semestre. Du kan da starte din bachelorgrad ved å velge fagpakker på ett semester bestående av Business and Management, Marketing New Media and Business, Hotel and Business, Global Tourism and Management, eller velge vilkårlige fag. Du har selvfølgelig også mulighet til å ta en hel bachelor- eller mastergrad ved ICMS om det skulle være ønskelig. På disse infomøtene vil du få mer informasjon om hvordan det er å være student ved ICMS, hvilke rettigheter du har i forbindelse med støtte fra Lånekassen, hva som gjør ICMS til en attraktiv skole og mye mer. Visste du at du kan jobbe i Australia mens du studerer som utenlandsstudent?

Infomøtene er helt uforpliktende, og vi anbefaler alle som tenker på, eller skal studere ved ICMS om å ta turen innom. Det vil bli avholdt en kort presentasjon med påfølgende mulighet for å stille spørsmål direkte til ICMS sin representant, som sitter på førstehånds kunnskap om det å være norsk student ved ICMS i Australia. ICMS har hatt hundrevis av norske studenter tidligere, så de kjenner godt til hva norske studenters ønsker og behov. ICMS er et særdeles internasjonalt universitet, med studenter fra over 40 land, inkludert mange australske studenter. Se ICMS sin nettside for mer informasjon.

Merk deg at disse infomøtene først og fremst blir avholdt for deg som skal, eller tenker å studere gjennom GoStudy Academics hvor du er innrulert som utenlandsstudent ved ICMS, og ikke GoStudy sine norske høgskoleprogram i utlandet.

Se GoStudy Academics sin nettside for mer informasjon.

Vi anbefaler alle å melde seg på eventet på Facebook, hvor det vil komme oppdatert informasjon og eventuelle endringer. Om du ikke har anledning til å stille på noen av disse infomøtene grunnet tidspunkt eller sted, ta kontakt med oss på e-post: icms@gostudy.no eller telefon 55 36 93 00, så kan vi i fellesskap se på andre muligheter for å treffe deg i denne perioden.

Bergen Tir 2 juni kl 17:30  Radisson SAS Bryggen  
Stavanger Ons 3 juni kl 17:30 Clarion Hotel Stavanger  
Oslo Tor 4 juni kl 17:30 Clarion Hotel Royal Christiania  
Nesna Fre 5 juni kl 17:30 Høgskolen i Nesna  
Trondheim Tir 9 juni kl 17:30  Comfort Hotel Trondheim  

 

Tilbake
Chat med oss