Påmelding

Ingrids 10 ting med Australia

10.04.2015
handstand.jpg

Ingrid som har blogget fra Personlig Trener CrossFit North Head i Sydney har laget en liste på ti punkter om Australia og Sydney. Her kan du lese listen kort oppsummert.

1. Du bor i Sydney.
Jeg elsker å tenke på alle regnværsdagene i Trondheim når jeg ligger på stranda her. Vi har blitt ganske bortskjemte på været når vi klager over at det bare er 20 grader her, men for det meste er vi storfornøyde!

2. Du får mange gode venner.
Siden vi bor, går på skole og trener sammen, gikk det veldig fort å bli kjent med hverandre. Det er enda bedre miljø enn jeg hadde trodd blant studentene her, og det gjør utrolig mye for opplevelsen! Dessuten er australiere veldig utadvente, så det er mange spennende folk å møte her.

3. Perfekt blanding av natur og storby.
Manly er det perfekte stedet å studere, fordi vi har et eget lite samfunn her hvor det er lett å bli kjent, og vi følte oss fort hjemme. Sydney er bare en fergetur unna, og så har vi f.eks. Blue Mountains som ligger bare en time unna. I tillegg ligger stillehavet rett utenfor døra vår!

4. Crossfitboksen.
Boksen vi trener i er utrolig bra. Vi har flinke trenere, bra utstyr, og vi har utsikt mot Sydney derfra! Vi får med oss både solopp- og nedganger fra de åpne dørene, og det hender ofte at noen bare må stoppe treninga for å ta et bilde.

5. Det er alltid noe å finne på.
Australia er et spennende land, og ikke minst siden vi bor i storbyen Sydney, finnes det alltid noe nytt å utforske. Det er umulig å rekke over alt vi har lyst til på tre måneder, så mange kommer nok til å vende tilbake down under om ikke så altfor lenge!

Har du lyst og lese hele listen og se flere bilder fra Sydney kan du gjøre det på studentbloggen.

Husk også at om du tenker å ta et semester i utlandet er alle studiene støttet av Lånekassen med lån og stipend. Studiene gir deg også 30 studiepoeng ved bestått eksamen som du kan bruke videre i en bachelor- og mastergrad.

 

Tilbake
Chat med oss