Påmelding

Jeg har meldt meg på, hva skjer nå?

20.04.2015
boatstudent.jpg

Du har meldt deg på studier gjennom GoStudy, GoStudy Sport eller GoStudy Academics og lurer på hva som skjer videre. Du har også en venn som har lyst å være med og usikker på om han er for sent ute.

Først og fremst kan vi jo nevne at alle påmeldinger er uforpliktende. Dette vil si at trass i at du melder deg på er det ikke påkrevd at du gjennomfører et semester i utlandet med oss. Etter du har meldt deg på vil du blir oppringt av oss og motta ytterligere informasjon og veildening på hvordan du går frem videre i forhold til å sende søknaden din til Høgskolen i Nesna, søke Lånekassen og visum til de landene hvor det er påkrevd.

Jeg har også en venn som vil være med, er det for sent?
Vi har også fått en del henvendelser av påmeldte studenter som lurer på om det er for sent for en venn eller venninne å melde seg på. Det er det ikke. Det er rullerende opptak på alle studier. Dette vil si at man kan melde seg på helt frem til avreise og oppstart av semesteret så lenge det er ledige plasser.

Dette gjelder selvfølgelig også om du ikke selv har meldt deg på enda.

Husk også at om du tenker å ta et semester i utlandet er alle studiene støttet av Lånekassen med lån og stipend. Studiene gir deg også 30 studiepoeng ved bestått eksamen som du kan bruke videre i en bachelor- og mastergrad.Tilbake
Chat med oss