Påmelding

Studér i utlandet kommende høst

08.07.2015
nyhetsartikkleHOST.jpg

Det er fortsatt mulig å melde seg på studier til høst 2015. Rett over sommeren er det oppstart av nytt semester på Bali, i Sydney, på Cuba, i Mexico og i Norge.

Alle våre studier har rullerende opptak som vil si at man kan melde seg på helt frem til oppstart av studiene. Studiene er støttet av Lånekassen og gir deg 30 studiepoeng ved bestått eksamen. Det skal også nevnes i denne forbindelse at noen av fagene våre har en kjempe stor på pågang til kommende semestre.

Stor pågang på personlig trener studiet
Alle studiestedene hvor det tilbys personlig trener i utlandet har stor pågang. Om du går med tanker om å starte dine høgskolestudier i utlandet nå til høsten kan det derfor være lurt å melde seg på uforpliktende allerede nå. Personlig trener studiet kan du også ta uten generell studiekompetanse, men du vil da ikke få studiepoeng og støtte fra Lånekassen. Du vil allikevel bli sertifisert Personlig trener og du kan på liklinje med studenter som har vært innrullert ved høgskolen i Nesna jobbe og søke på jobber som personlig trener. Ved personlig trener studiet blir du også sertifisert EQF Level 4 Personal Trainer gjennom EHFA som er høyt anerkjent i treningsbransjen internasjonalt, både med og uten generell studiekompetanse.

Ex.phil/Ex.fac forsatt populært
Studier hvor du tar Ex.phil/Ex.fac er også populære fag. Dette er fag som har blitt tilbudt siden 1999. Disse fagene må man gjennom i flere studieretninger på universitet- og høgskolestudier. Om man derfor er litt usikker på hva man skal studere videre, eventuelt ikke er kommet inn på det man ønsker kan det være en god ide å ta ex.phil/ex.fac nå til høsten i utlandet og få fritak for dette på et senere tidspunkt når du du starter på den studieretningen du ønsker.

Studiekvalitet kombinert med opplevelser
At Gostudy har levert studiekvalitet de siste ti årene kan vi med rette si. Vi har siden 1999 hatt lavere stryk prosent og bedre resultat enn de fleste høgskoler og universitet i Norge som tilbyr samme fag. Det er også liten tvil om at de som har studert i utlandet sitter igjen med fantastiske opplevelser som de vil kunne se på tilbake på.

Meld deg på uforpliktende idag
Husk at alle studiene gir deg 30 studiepoeng ved bestått eksamen. Du vil også få støtte i form av lån og stipend fra Lånekassen. Alle studiene er høgskolestudier hvor Høgskolen i Nesna er faglig ansvarlig. Du kan også bruke studiepoengene videre i en bachelorgrad på høgskole- og universitetsstudier.

Tilbake
Chat med oss