Påmelding

Ta flere semestre i utlandet

09.04.2015
_1862888431.jpg

Nytt fra kommende semester er at man nå kan studere flere semestre gjennom Gostudy Academics blant annet på Cuba ved Universitetet i Havanna.

Dette gir deg som student en unik mulighet hvor du kan ta flere semestre eller hele bachelor- og mastergraden din ved universitetet i Havanna. Du har forsatt valget til å ta et semester og fortsette utdannelsen i Norge. Du blir innrullert ved Universitetet i Havanna og har derfor krav på full støtte fra Lånekassen som utenlands student. Ved bestått eksamen får du 30 ECTS studiepoeng som er internasjonale studiepoeng som du kan benytte både i Norge og andre land.

Det er allerede flere studenter som har meldt seg på studier ved Universitet i Havanna gjennom GoStudy Academics. Per dags dato tilbyr vi i samarbeid med UiH fagene Innføring i Spansk språk og latinamerikansk kultur, spansk språk og latinamerikastudier 1 og spansk språk og latinamerikastudier 2.

Totalpakker som sikrer deg gode priser
GoStudy Academics leverer totalpakker hvor både fly, opphold og veiledning er inkludert. Dette er noe tidligere studenter har satt stor pris på da de ikke trenger å finne en egen leilighet og sette seg inn i masse ting som faktisk skjer på andre siden av kloden før man er kommet frem. GoStudy Academics har også norske ansatte på Cuba som har ansvaret for oppfølgning og studentenes trygghet mens de er på Cuba.

Flere semestre i Sydney ved ICMS
Det skal også nevnes at den samme muligheten har man om man studerer gjennom GoStudy Academics i Sydney hvor man kan velge mellom fagene Business and management, Marketing new media and business, Hotel and business, Global tourism and management og selvfølgelig muligheten for å ta hele bachelorgraden her.

Norske høgskolestudier i utlandet
Vi minner også om at studier gjennom GoStudy og GoStudy Sport hvor man tar norske høgskolestudier i utlandet gir deg støtte i form av lån og stipend fra Lånekassen. Studiene gir også 30 studiepoeng ved bestått eksamen.

Tilbake
Chat med oss