Påmelding

Tidenes naturopplevelse

20.04.2015
tumblr_inline_nmeuroLbWA1qmbjru_1280.jpg

En uke som student i utlandet er fyllt med nye opplevelser i tillegg til interessante forelesinger. Rett utenfor klasserommet og der du bor i Havanna er det muligheter som få andre steder har å by på.

Mange har en ide om at Havanna kun består av gammle biler, eldre menn med sigarer og cubanske gatemusikanter. Det kan vi love deg at du opplever men Cuba har mye mer å by på. Når man er student på Cuba har man den unike muligheten at man har omlag tre måneder på et sted hvor man kan være med på alt fra lokale dansekurs til å besøke kjente sigarfabrikker på Cuba. De ansatte på Cuba gjør en fantastisk jobb med å kartlegge hva som er verdt å få med seg i løpet av studietiden. Dermed slipper du som student å bruke tid og penger på ting som ikke alltid er en suksess, sett i ettertid.

En tur studentene beskriver som tidenes naturopplevelse går til Las Terrasas som ligger et lite stykke utenfor Havanna. Her får studentene se vakker og uberørt natur på en helt spesiell måte ved å benytte en ziplines. Det å henge i en tynn tråd gjennom fantastisk naturlandskap, over små innsjøer og over den lille byen er ubeskrivelig. På denne turen tar man tilsammen syv liner hvor den lengste var rundt 1600m lang og avsluttes i et naturlig basseng.

Se flere bilder og les mer om en uke i Havanna på studentbloggen.

Husk også at om du tenker å ta et semester i utlandet er alle studiene støttet av Lånekassen med lån og stipend. Studiene gir deg også 30 studiepoeng ved bestått eksamen som du kan bruke videre i en bachelor- og mastergrad.

Tilbake
Chat med oss