Påmelding

Studieplasser høstsemesteret 2020 og vår 2021.

11.10.2019
45488802_1981913675227444_1089109423143518208_n.jpg

Vi har åpnet for søknader og påmeldinger til høsten 2020 og våren 2021. Du kan velge mellom studier på Bali, i Sydney, i Paris og i Barcelona. Her kan du studere blant annet Ex.phil/Ex.fac med tilleggsfag, og som eneste leverandør kan du studere personlig trener på Bali. I Sydney kan du også starte eller ta en hel Bachelorgrad via annerkjente International College of Management Sydney (ICMS). Du får 30 studiepoeng ved bestått eksamen og du kan søke om støtte fra Lånekassen i form av lån og stipend på alle våre universitetsstudier.

I tillegg kan du nå også ta privatiststudier på Bali, i Paris og Barcelona. Her kan du ta påbygg til generell studiekompetanse, ta opp fag fra videregående med klasseromsundervisning med norske lærere, her også med støtte fra Lånekassen.

MELD DEG PÅ UFORPLIKTENDE IDAG!


Gostudy har spesialisert seg på å levere totalpakker hvor fly, opphold og veiledning er inkludert på studiestedet du velger. Vi har dyktige forelesere med lang erfaring fra videregåendeskoler, universiteter og høgskoler i Norge.

Husk at:
- Søk om Lånekassestøtte
- Totalpakker med fly, bosted og veiledning inkludert
- 30 studiepoeng ved bestått eksamen
- Privatiststudier med støtte fra Lånekassen
- Norske lærere og norske fag (Privatiststudier)
- Høy faglig kvalitet
- Lav strykprosent
- God oppfølgning av norske ansatte på studiested

SE OVERSIKTEN OVER ALLE STUDIESTED OG ALLE FAG

Eneste leverandør av Personlig trener studie på Bali.
Vi er idag eneste aktør på Bali med et komplett Personlig Trener studie. Dette gjøres i samarbeid med Udayana University og gir deg derfor 30 studiepoeng og rett på støtte fra Lånekassen i form av lån og stipend. Alt er tilrettelagt for at du skal få en personlig trener utdanning som du kan ta med tilbake til Norge og jobbe som PT. 


FILM FRA PT STUDIET PÅ BALI: Se film fra våre fantastiske treningsfasiliteter på Bali. Studiet gir deg 30 studiepoeng ved bestått eksamen.

Privatiststudier på Bali, i Paris, og i Barcelona.

GoStudy VGS Privatist er skolen for deg som ønsker å ta fag som privatist. Istedet for å studere i Norge, eller kun over nett, har vi klasseromsundervisning på Bali med dedikerte, erfarne, norske lærere. Vi vil at du skal lykkes, for da lykkes vi. Fagene blir levert av VGS Privatist som har mer enn 10 års erfaring innen videregående undervisning.

NORSKE VIDEREGÅENDE FAG I EUROPA: Å studere som privatist i Paris eller Barcelona har blitt et av våre mest populære studietilbud siden lansering. Mange velger å ta språkfagene som man trenger for å få generell studiekompetanse på en av våre spennende destinasjoner.

GoStudy VGS Privatist tilbyr tett oppfølging av elevene under hele studieforløpet, og helt frem til eksamen. Vi fokuserer på små klasser og faglig sterke lærere. Gjennom semesteret har vi både eksamenstrening og prøveeksamen. På denne måten vil du være godt forberedt til din eksamen som privatist. Da man bor nært campus vil det være lett å få hjelp til lekser og andre faglige spørsmål.

Ex.phil og Ex.fac siden 1999
Ex.phil og Ex.fac er fag som er obligatorisk på mange universitets- og høgskolestudier i Norge. GoStudy har levert ex.phil og ex.fac studier over hele verden siden 1999. Vi har dyktige forelesere som veileder og forbereder deg godt til eksamen. Her blir det gitt norske forelesninger av norske kompetente forelesere mange års erfaring.


ET POPULÆRT STUDIESTED: Sydney, Australia har alltid vært er populært studiested blant  våre studenter. Her bor du og studerer exphil/exfac i 12 uker. På alle våre studier kan du søke om støtte fra Lånekassen,

Sosialantropologi på Bali
Nysgjerrig på å forstå mer om verden? Bali er unikt fordi det er en hinduistisk øy i Indonesia med helt særegne tradisjoner og skikker. Kalenderåret er fullt av seremonier og ritualer som vitner om et annet verdenssyn enn det vi har i Vesten. Med erfarne, lokale lærere som kjenner til asiatisk religion og kultur vil du her få tatt et semester med fag fra sosialantropologi, studiet om mennesket i ulike samfunn, og lære mer om hvor variert menneske kan være.

INTRESSERT I MENNESKER OG KULTURER: Sosialantropologi er et fag som brukes i mange bachelorgrader. Ved bestått eksamen har du 30 studiepoeng du kan ta med i videre studier.

Hele eller deler av bachelorgraden i utlandet
Innen økonomi, ledelse og administrasjon kan du starte eller ta hele bachelorgraden din på velrenomerte ICMS i Sydney. International College of Management Sydney har fått flere priser og er virkelig ikke negativt å ha på CVen sin. Du kan også her ta deler av bachelorgraden din og ta med deg studiepoengene hjem til Norge. Du har også rett til å søke om full støtte fra Lånekassen som utenlandsstudent.


ICMS: International College of Management Sydney er et av verdens mest annerkjente universitet innen økonomi og ledelse. Her kan du deler eller hele bachelorgraden din. ICMS er lokalisert rett utenfor Sydney på Manly Beach.

Om du har spørsmål om fagene, studiestedene, universitene vi samarbeider med eller annet ta kontakt med oss på telefon: 55 36 93 00 eller send oss en e-post på: post@gostudy.no. Du kan også kontakte oss på Facebook.

SE ALLE VÅRE STUDIESTEDER OG FAG VED Å TRYKKE HER.

ALLE VÅRE STUDIER HAR UFORPLIKTENDE PÅMELDING.

Tilbake
Chat med oss