Påmelding

Studier med oppstart våren 2020

08.10.2019
AA503082-F629-48C8-B5E4-34F86A88A3CC.jpeg

I februar er det oppstart av nye studier på samtlige av våre studiested, og det er ledige plasser. Om du er i den situasjonen at du ikke vet hva du skal gjøre nå og frem til sommeren eller for den saksskyld føler du har startet på feil studierettning, kan muligheten for å ta et semester i utlandet være et godt alternativ.

SE ALLE VÅRE STUDIESTEDER OG FAG VED Å TRYKKE HER.

Å studere med GoStudy skal være enkelt. Vi ordner fly og bolig, og våre ansatte følger deg opp fra påmelding til hjemreise. Så alt du trenger å gjøre er å sende inn en søknad, så vil vi kontakte deg.

På samtlige av våre studietilbud er det mulig å søke om støtte fra Lånekassen og gir studiepoeng. En felles nevner for samtlige studietilbud er at man kan ta med seg studiene videre inn i en bachelorgrad. Mulighetene er mange på våre studiested på Bali, Sydney, Barcelona og Paris.

Ta opp fag fra videregående som privatist i utlandet
Veldig mange ser også på muligheten for å ta privatiststudier i utlandet. Da tar man opp fag fra videregående, forbedrer karakteren sin i noen av fagene fra videregående, fullfører vitnemålet sitt eller skaffer seg generell studiekompetanse. Dette gjør man med norske lærere som gir deg klasseromsundervising og forbereder deg til privatisteksamen som avholdes i Norge etter ti uker enten i Barcelona, Paris eller Bali. 

Exphil og Exfac med tilleggsfag
Til våren er det fortsatt mulig å melde seg opp til noen av studiene våre. Exphil og Exfac er to fag som inngår i grader på universitetet. Tar du disse med oss, sitter du da igjen med studiepoeng som du kan bruke senere, og du får slik begynt på studiene dine uten helt enda å bestemme deg for hvilken grad du vil da, det kan du bestemme deg for senere. Exphil og Exfac kan du ta på følgende steder til våren.

ALLE VÅRE STUDIER HAR UFORPLIKTENDE PÅMELDING.

Bali
Bo like ved stranden og oppdag et av verdens mest besøkte steder, på den beste tiden av året. GoStudy har tatt i mot norske studenter på Bali i over 20 år, hos oss vil du få kunnskap om både fag og sted som gjør at du lærer og opplever fra dag 1. Les mer om Bali her.

12 UKER PÅ BALI: Ta for eksempel exphil/exfac som du kan bruke i videre utdanning i Norge på Bali. Du er på studiested i 12 uker. Fly, bosted og forelesninger er inkludert.

Barcelona og Paris
Opplev to byer på et semester! Studentene starter i Barcelona med en studiehverdag nær Middelhavet før de toger gjennom Europa og avslutter semesteret i filosofenes, artistenes og livskunstnernes by, Paris. Les mer om studier i Barcelona og Paris.

6 UKER I HVER BY: Om du velger å studere i Barcelona eller Paris til høsten, får du nå oppleve begge byene på ett semester. Barcelona er først ut i 6 uker, så går reisen videre til Paris for de neste 6 ukene

Sydney
Skolen ligger ved en av storbyens mest kjente strender, Manly Beach, med kort avstand inn til en av den engelsktalende verdens mest spennende steder. Opplev Australia og livet på den andre siden av jorden sammen med våre mangeårige ansatte som gjør alt for at du skal få en god opplevelse. Les mer om studier i Sydney her.


ET POPULÆRT STUDIESTED: Sydney, Australia har alltid vært er populært studiested blant Norske studenter. Her bor du og studerer i 12 uker. På alle våre studier kan du søke om støtte fra Lånekassen.

Personlig Trener (PT) på Bali
Et av våre mest populære programmer. PT-studier er populære både fordi det er så mye å lære om trening og ernæring i dag, og fordi det er muligheter for å finne jobb etter endt studie.


FILM FRA PT STUDIET PÅ BALI: Se film fra våre fantastiske treningsfasiliteter på Bali. Studiet gir deg 30 studiepoeng ved bestått eksamen.

Møt noen av Norges beste trenere som har satt opp et program for våre studenter. Vi holder til i egne lokaler og alt ligger tilrette for et aktivt semester sammen med andre treningsinteresserte ungdommer fra hele Norge. Les mer om personlig trener studier her.

Sosialantropologi på Bali
Nysgjerrig på å forstå mer om verden? Bali er unikt fordi det er en hinduistisk øy i Indonesia med helt særegne tradisjoner og skikker. Kalenderåret er fullt av seremonier og ritualer som vitner om et annet verdenssyn enn det vi har i Vesten. Med erfarne, lokale lærere som kjenner til asiatisk religion og kultur vil du her få tatt et semester med fag fra sosialantropologi, studiet om mennesket i ulike samfunn, og lære mer om hvor variert menneske kan være.

INTRESSERT I MENNESKER OG KULTURER: Sosialantropologi er et fag som brukes i mange bachelorgrader. Ved bestått eksamen har du 30 studiepoeng du kan ta med i videre studier.

Uansett hvilket studie du velger, vil du sitte igjen med 30 studiepoeng som gir rett til å søke om støtte fra Lånekassen. Vi tilbyr et allsidig program utenfor klasserommet slik at du får et semester du aldri vil glemme. Nye venner, steder og inntrykk venter.

SE ALLE VÅRE STUDIESTEDER OG FAG VED Å TRYKKE HER.

ALLE VÅRE STUDIER HAR UFORPLIKTENDE PÅMELDING.

 

Tilbake
Chat med oss