Påmelding

Kl 07:00: Opp og hopp (løp)

08.04.2015
strandloping.jpg

Når kl er 07:00 for en student i Norge har man så vidt stått opp eller ligger forsatt under dynen. For GoStudy Sports personlig trener studenter betyr det intervalltrening på stranden.

Det er en sporty gjeng du treffer om du tilfeldigvis går langs stranden på Seminyak Beach en tidlig morgen. Der treffer du personlig trener studentene som har startet dagen med intervalltrening på stranden. Uken før har undervisningen handlet mye om utholdenhetstrening og nå får de testet dette i praksis. Dermed kan studentene lage seg realistiske mål og treningsprogram for seg selv. Senere skal dette brukes på og under trening av potensielle kunder. Simon Hammonds som jobber i SATS ELIXIA er foreleser og en god motivator for studentene.

Om du vil se flere bilder og lese mer om trenings- og undervisnings opplegget til studentene får du mer informasjon på studentbloggen.

Husk også at om du tenker å ta et semester i utlandet er alle studiene støttet av Lånekassen med lån og stipend. Studiene gir deg også 30 studiepoeng ved bestått eksamen som du kan bruke videre i en bachelor- og mastergrad.

Tilbake
Chat med oss