Påmelding

Ledige studieplasser vår 2016

17.07.2015
operaSydney.jpg

Det er fortsatt mulig å melde seg på studier på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba og i Norge. Alle studiene som tilbys gir deg rett til støtte fra Lånekassen i form av lån og stipend.

Ex.phil/Ex.fac passer for flere
Ex.phil/Ex.fac er fag man må gjennom på flere høyskole og universitetsstudier i Norge. I den forbindelse kan man ta disse fagene i utlandet og i de fleste tilfeller slippe å ta de når man begynner på studiene sine her hjemme i Norge. Studiet er fortsatt populært blant norske studenter som skal ta fatt på høyere utdanning.

Sydney og Bali på topp
Det er liten tvil om at både studier i Sydney og på Bali er veldig populært. Begge stedene har hatt en ekstrem stor pågang til kommende semestere og går du med tanker om å delta på studier her til våren kan det være lurt på melde seg på uforpliktende allerede i dag.

Personlig trener på Bali, i Sydney og i Norge
Og studere til å bli personlig trener er mer populært enn noen gang. Vi har aldri hatt så stor pågang på disse studiene. Både på Bali og i Sydney er det flere påmeldinger til dette studiet enn det noen gang har vært tidligere. Også i Bergen hvor studier avholdes og ment som er lokalt tilbud er det flere påmeldinger enn det har vært tidligere.

Studiekvalitet gir lav strykprosent
Vi kan med rette si at vi har levert studiekvalitet siden 1999. Alle våre studier har en lavere strykprosent enn de fleste høyskole og universitetsstudier i Norge. Våre studenter går ut med bedre resultater enn sine med studenter i Norge.

Studier med opplevelser
Å ta et semester i utlandet er noe få studenter angrer på. Her får man kombinert studier med reise og opplevelser. Man får venner for livet og minner man ser tilbake på resten av livet. Dette kombinert med studier og studiepoeng som kan ta med seg videre i en bachelorgrad er en mulighet du sent kommer til å angre på.

Uforpliktende påmelding
Alle studiene har uforpliktende påmelding. Dette vil si at du kan melde deg på, få mer informasjon fra studierådgiver og deretter bestemme deg for om dette er noe du ønsker å gjøre. Siden det har vært en enorm pågang på flere av studiestedene våre kan det være lurt å melde seg på slik at man har en studieplass i bakhånd til våren 2016.

Oppstart rett etter jul
Studiene har oppstart rett etter jul og avreise blir i februar til de fleste studiestedene våre. Vi i GoStudy hjelper deg gjennom hele prosessen med fra utfylling av påmelding til å søke lån og stipend fra Lånekassen.

Meld deg på uforpliktende idag og gjør som tusenvis av norske studenter har gjort før deg å start dine høyskolestudier i utlandet.

Tilbake
Chat med oss