Påmelding

Språkfag i Europa

18.06.2019
Eirikspråk.jpg

Mange av de som mangler vitnemål har et felles problem: De må lære seg ett fremmedspråk! Vår erfaring er at språk læres best der hvor det faktisk snakkes. Med muligheten til å ta spansk i Barcelona og fransk i Paris er oppgaven plutselig langt mer overkommelig. Kunne du tenke deg å praktisere fra første dag, på butikken, på t-banen og kanskje på konsert? 

Se våre studiesteder: Paris, Barcelona og Bali

Vi sier ikke at dette blir enkelt, men forutsetningene er veldig mye bedre sammenlignet med klasserom hjemme i Norge. Språk kommer ikke av seg selv, og man må virkelig jobbe jevnt og trutt fra første dag. Heldigvis blir motivasjonen en helt annen ved å bo omringet av språket! Vi oppfordrer til å starte sånn smått allerede før avreise, med nettressursene våre. Gjør du det, har vi god erfaring med at du skal kunne få noen fine språkkarakterer å føre på vitnemålet ditt ganske snart.

Vil du vite mer om privatiststudier i utlandet? Book gratis studierådgivning her.

Lærerne våre har lang erfaring med å undervise språkfag, og de er kanskje spesielt flinke til å få god stemning i klasserommet og å senke den berømte terskelen for å bidra muntlig. Vår fransklærer, Eirik Gismervik, har undervist norske elever i fransk i over ti år. For han er det en tydelig fordel å ta språk i utlandet:

Nesten alle mine franskelever sier at de lærer mer på et opphold i Paris enn på tre eller fem år hjemme i Norge. Om du har hatt språket før eller ei er mindre viktig, det er her læringen skjer og skyter fart. Mye av det er motivasjonen også, som blir større ved å kunne bruke språket og leve en hverdag i landet du lærer mer om”.

LÆR I HVERDAGEN: Når du kan bruke hverdagen til å lære språk er det uten tvil lettere men også gøyere å lære språk. Her fra nydelig dag, i nydelig park, i nydelige Paris.

Vi bruker også lydfilinnleveringer, og for de som virkelig synes det er vanskelig å prøve seg muntlig i klasserommet, er det alltids mulig å få snakke litt med lærer utenom undervisningstimene i stedet. Vi strekker oss langt for å få deg gjennom dette, og vi vet hvor vanskelig noen synes dette faktisk er. Desto deiligere er det når man plutselig mestrer et nytt språk. Dette er virkelig kunnskap for livet – ikke bare en forutsetning for å få vitnemål

Vi tar gjerne utfordringen sammen med deg – Ven! Venez!

Les mer om våre studiesteder: Paris, Barcelona og Bali.

Husk at alle våre studier har uforpliktende påmelding.

Tilbake
Chat med oss