Påmelding

Studiehverdagen

18.06.2019
balistudiehverdag02.jpg

Hverdagen som privatist i utlandet skiller seg drastisk fra den hjemme. I storbyene Barcelona og Paris blir du en del av en hverdag sammen med studenter fra hele verden. På Bali får du optimale forhold for å jobbe med fagene, ettersom undervisningen foregår på konferanserom der dere bor, og rommene rengjøres daglig. Slik får du masse tid til både lesing og fritid på en av Asias mest spennende destinasjoner.

Se våre studiesteder: ParisBarcelona og Bali

Mange av studentene rapporterer også at det er mye enklere å komme seg opp og til skolen om morgenen, når man kan trekke på seg en shorts og en t-skjorte og kjenne solen i fjeset på den korte skoleveien. Også i Barcelona og Paris er det ekstra motiverende å starte dagen, når man vet at man utenfor døren kan nyte to av verdens mest populære storbyer – det er ikke alle forunt. 

SURFING ETTER SKOLETID: En populær aktivitet blant flere av elevene på Bali er å ta surfetimer i helger og etter skoletid. 

I Barcelona og Paris bor studentene våre i leiligheter rundt i byene, og vi har sentrale, sjarmerende klasserom som ligger i grei avstand med kollektivtransport fra de ulike leilighetene.  Der det passer, bruker vi også byene i undervisningen. Hva med en spasertur i Napoleons fotspor som en del av historieundervisningen? På mange måter vil allikevel studiehverdagen i Europa kanskje likne mest på den i Norge, mens Bali selvsagt blir noe ganske annet med sitt tropiske klima. Studentene bor på et flott hotell like ved stranden, så det blir som regel noen timer i sola  før eller etter undervisningen. De riktig spreke, starter dagen med en joggetur på stranda eller en svømmetur i bassenget, mens andre spiller fotball like før solnedgang.  For de som studerer i Barcelona, blir det også tid til deilig strandliv og aktivitet i solskinnet.

Vil du vite mer om privatiststudier i utlandet? Book gratis studierådgivning her.

KLASSEROMSUNDERVISNING: Undervisningen er basert på klasseromsundervisning mandag til fredag. Her fra klasserommet i Barcelona.

På alle våre studiesteder er det mulig å kjøpe seg deilig og billig mat på kafeer og restauranter, men vi anbefaler også at man tenker budsjett og benytter seg av at man disponerer kjøkken. På Bali er det et flott felleskjøkken tilgjengelig for våre studenter, mens det selvsagt er kjøkken i alle leilighetene i Europa. Vi ser at de færreste bruker mye tid på matlaging, men man har altså muligheten og dette kan være et sunt og økonomisk alternativ. Vi vil særlig oppfordre til å ta med matpakketradisjonen fra Norge, den er kanskje ikke så spennende, men det er en praktisk, økonomisk og sunn vane, som kan være med på å gi viktig struktur til studiedagen din.

UTFLUKT OG BÅTTUR I MARSEILLE: Selvom man som student i Frankrike bor i Paris, legges det opp til spennende turer og utflukter gjennom studieoppholdet. Her fra båttur i Marseille.

Ellers mangler det ikke på fritidstilbud verken på Bali eller i Europa. Alle vil finne noe de synes er spennende å holde på med, og utfordringen vil nok heller være å klare å takke nei innimellom, slik at man får brukt nok tid til studiene.

Husk ellers at våre ansatte gladelig deler av sin kunnskap og vil gi deg en masse tips om hvordan du får mest mulig ut av hverdagen på ditt nye studiested.

Les mer om våre studiesteder: Paris, Barcelona og Bali.

Husk at alle våre studier har uforpliktende påmelding.

Tilbake
Chat med oss