Påmelding

Superblogger og VGS elev på Bali

31.10.2018
Skjermbilde 2018-10-31 kl. 14.40.44.png

- Jeg vet ikke helt hva jeg vil bruke studiekompetansen min til enda, men jeg har lyst å begynne å studere når den er i boks. Det sier superbloggeren Martine Johansen, som sammen med andre norske elever forbedrer eller bygger på med VGS-fag for å få riktig studiekompetanse.

- Jeg mangler fortsatt spansk etter jeg har tatt opp norsk og historie, sier Martine.

Eksamen til jul
Hun storkoser seg med studier og opplevelser på Bali. Før jul skal hun avlegge eksamen i norsk og historie. Hun er helt klar på at det er fordeler ved å ta opp fag i utlandet.

- Det kan absolutt anbefales. Det beste er at du ikke har noe annet du må mer enn skole. Hjemme er det mange som kombinerer skole og jobb. Her er det bare studier som gjelder og det er veldig motiverende når vi er så mange samlet, sier hun entusiastisk pg fortsetter:

Ny kultur og nytt land
- Du får muligheten til å oppleve en helt ny kultur og et nytt land, og venner for livet. Du vokser og blir mer selvstendig og det er virkelig et stort pluss på cvén . Jeg har studert to ganger i utlandet før. Første gang var jeg på utveksling var det i ett år i 2. videregående. Det er to virkelig store opplevelser jeg kommer til å huske for resten av livet. Det er vanskelig å beskrive hvordan livet er her nede, men jeg tror og føler at det er noe de fleste hadde hatt godt av å gjøre en gang i livet. Tenk så heldig vi er i Norge som faktisk får muligheten til dette.

Helt fantastisk
Hun setter seg snart på flyet og reiser hjem for å gjøre det formelle etter studiene på Bali, nemlig eksamen.
-Jeg merker at det blir veldig trist å  forlate dette landet. Jeg har fått venner for livet, og opplevelser jeg aldri glemmer. Opplegget her på Bali har vært helt fantastisk, sier hun.

Les mer om GoStudy VGS Privatist HER

Tilbake
Chat med oss