Påmelding

Totalpakker

18.06.2019
balistudiehverdag.jpg

Programprisen inkluderer all undervisning, reise og bolig. Vi tilbyr en betalingsplan som gjør at programmet betales i takt med utbetalingene fra Lånekassen.

Se våre studiesteder: ParisBarcelona og Bali

Ønsker du å vite hva det vil koste å ta fagene i utlandet? Gå til vårt påmeldingsskjema fyll ut hvor du ønsker å studere som privatist og du kommer til en fag og pris kalkulator.

Vil du vite mer om privatiststudier i utlandet? Book gratis studierådgivning her.

OPPLEV MER: Med totalpakker sikrer du deg bedre priser på reise og opphold. Dette gjør at du kan bruke pengene på opplevelser og fritid istedet.

Slik trenger du ikke spare noe særlig selv, siden støtten du får er stort sett den samme som programavgiften. Og hvor mye du bruker i lommepenger og mat ved siden av kan du i stor grad styre selv. På Bali bor alle elevene på samme hotell og prisnivået er lavere enn hjemme, mens elevene i våre storbyer deler sentrale leiligheter og kan lage mat hjemme.

Våre ansatte kjenner stedene og kommer med tips om hvordan du kan leve på studentbudsjett. Vårt mål er at et utenlandsopphold skal være mulig for alle, også for de som melder seg opp i kort tid før avreise.

Les mer om våre studiesteder: Paris, Barcelona og Bali.

Husk at alle våre studier har uforpliktende påmelding.

 

Tilbake
Chat med oss