Påmelding

Uforpliktende rådgivning

18.06.2019
råsgivning03.jpg

Våre erfarne rådgivere er klar til å hjelpe deg med å finne riktig fagkombinasjon, samt  gi god informasjon om alt fra pris og finansiering, til bolig, reise og fritid. Sett deg opp på en uforpliktende samtale ved å trykke her: Book uforpliktende studierådgivning

Se våre studiesteder: ParisBarcelona og Bali

I prinsippet kan alle som ønsker det ta alle våre fag og få godkjenning for dette – det er ingen krav om generell studiekompetanse for dette programmet. Det er imidlertid viktig at å finne ut hvilke fag du kan, bør eller må ha.

Vil du vite mer om privatiststudier i utlandet? Book gratis studierådgivning her.

VANSKELIG Å VELGE: Det er ofte vanskelig å vite hvilke fag man skal ta som privatist. Våre rådgivere hjelper deg mer enn gjerne - helt uforpliktende. Kanskje lurer du på om du skal velge Paris, Barcelona eller Bali?

Mangler du vitnemål er det selvsagt viktig at du velger de fagene du trenger for å fullføre, mens det ved forbedringer er viktig å velge smart både i forhold til dine interesser, evner og selvsagt hva som gir god uttelling på snittet. Kanskje trenger du spesielle fag for å komme inn på studier som ingeniør, medisin, tannlege eller liknende? Har du gått yrkesfag og trenger påbygg, kan vi finne ut hvilke fag du bør starte med første semester og hvilke du tar andre semester.Skal du kombinere ett semester hos oss, med ett semester ved en privatistskole i Norge, kan det for eksempel være smart at vi undersøker litt rundt den aktuelle skoles fagtilbud i de ulike semestrene.

Dyktige rådgivere hjelper deg gjerne med å avgjøre hva som vil være en god løsning for akkurat deg.

Les mer om våre studiesteder: Paris, Barcelona og Bali.

Husk at alle våre studier har uforpliktende påmelding.

 

Tilbake
Chat med oss